Søk barnehageplass

Barnehageåret starter 15. august og avsluttes 14. august påfølgende år. Vi ønsker at familier som er interessert i barnehageplass hos oss, tar kontakt med oss før søknadsfrist som er 1. mars. Siden vi er en steinerbarnehage og driver etter steinerpedagogiske prinsipper, er det ønskelig med et motivasjonsskriv der dere forteller hvorfor dere ønsker å søke plass i nettopp vår barnehage. Her bør grunnleggende opplysninger om barnet (fødselsdato) og familie, samt kontaktopplysninger fremkomme.

I hovedopptaket besettes alle plasser man vet er ledig fra august. Vi får kun anledning til å tildele plasser til de som har fulgt prosedyre for samordnet opptaksprosess. Husk å krysse av for hvilke opptakskriterier som gjelder for deres barn i søknaden på kommunens sider. Ved opptak er det den enkelte barnehages opptakskriterier som avgjør hvem som skal tilbys plass. Foreldre har også klagerett i hovedopptaket, klage sendes til Moss kommune.

Om dere ønsker å søke plass gjør dere følgende:
Søk plass i Steinerbarnehagen i Moss gjennom SAMORDNET OPPTAKSPROSESS i regi av Moss Kommune innen 1. mars, med tanke på plass fra august samme år. På Moss kommunes nettsted kan du få mer informasjon om å søke barnehageplass for barnet ditt.

Søknad om barnehageplass

Mobbing

Se barnehagens handlingplan mot mobbing.
Handlingsplan mot mobbing (PDF)

Beste barnehage 2014

Ved brukerundersøkelsen 2014 fikk barnehagen høyest totale snitt av alle barnehagene i kommunen, både private og kommunale.
Se Brukerundersøkelsen 2014 (PDF)

Andre nyttige lenker

Steinerbarnehageforbundet
Steinerskolen i Moss