Dugnad i barnehagen onsdag 6.mai kl.17.00

Vi håper på godt oppmøte, oppbretta ermer og hyggelig sosialt samvær!

Inne skal veggene støvsuges, vinduer og lampekupler skal vaskes, likeså badets vegger, hyller og fliser. Bord og benker skal skures. Ta med egen bøtte. Kanskje er det nødvendig å bruke sandpapir noen steder. I blomsterengens yttergarderobe skal det lages hyller over knaggrekka. Kløverengens bord og benker skal tas med ut og slipes/pusses.

Ute skal kompostbingen tømmes, jorda i det store bedet skal bearbeides og lagret kompost skal vendes inn. Ny palleramme skal fylles.

Hvis noen kan mure kan det lages et bed til i berget.

Vi har fått noen paller. Med noe ekstra materialer og lange skruer er det kanskje to som kan lage en enkel åpen lekehytte som vi kan ha tepper i og over.

Vi har materialer som kan brukes til balanseganger hvis det finnes en som kan sage rett og skru dem sammen.

På terrassen kunne vi hatt nytte av en enkel benk som de minste kunne sitte på når de spiser ettermiddagsmåltidet på solfylte dager. Vi har en ide om at den kan være festet til bærebjelken, og slås opp når den ikke brukes.

Det gjenstår malearbeid på gjerdet.

Si ifra hvis du blant dette finner en oppgave for deg, så ser vi sammen på hva som må skaffes før dugnaden. Gi meg beskjed hvis du har eget verktøy du kan bruke.

Ca. klokken 19. avslutter vi sammen ute med noe å bite i.

Dersom noen er forhindret fra å komme denne ettermiddagen finnes det oppgaver som kan gjøres en annen ettermiddag: Taket på vognskjulet trenger vask, porten trenger olje og utemøblene trenger vask og olje. Gi oss beskjed.

Vel møtt!

Mvh. Karin